De Bibliotheek maakt je rijker

Altijd blijven leren. Dat wil jij toch ook? De Bibliotheek biedt informatie, cursussen en digitale diensten die je daarbij helpen. Een plek boordevol inspiratie!

Een greep uit ons aanbod:

Theorie.nl

Bezig met het halen van je rijbewijs? Oefen gratis voor je theorie-examen in de Bibliotheek en slaag sneller! De proefexamens zijn gemaakt door echte instructeurs, altijd up-to-date en sluiten aan op de CBR-examens. Kijk voor een demo op theorie.nl.

Cursussen van de bibliotheek

Wil je een cursus volgen? Gewoon omdat het leuk is of om je verder te ontwikkelen voor bijvoorbeeld werk of studie. Als bibliotheeklid volg je ieder jaar twee cursussen gratis. Bovendien krijg je iedere maand een extra cursus cadeau. Bekijk het aanbod op www.bibliotheek.nl/cursussen.

De slimme nieuwslezer

Moeite met lezen en schrijven? En wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws? De Slimme Nieuwslezer helpt. Een sprekende digitale krant met extra uitleg en oefeningen om beter te leren lezen, begrijpen en schrijven. Meer op nieuwslezer.bibliotheek.nl.

Neem voor meer informatie contact op met de Bibliotheek! Zie voor adressen het overzicht van alle bibliotheken in Drenthe.

BibliotheekAdvertentie 4 2017