Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • De jacht

  Will Dean

  Als een slaperig Zweeds stadje wordt opgeschrikt door twee moorden ziet een journaliste haar kans om haar carrière een boost te geven.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De jacht

 • De nachtegaal

  Johanna Mo

  Als rechercheur Hanna Duncker na 16 jaar terugkeert naar haar geboortedorp op het eiland Öland moet ze samen met haar partner Erik Lindgren de moord op een 15-jarige jongen onderzoeken.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De nachtegaal

 • Verborgen erfenis van klooster Yesse

  Hein Bloemink

  Een journalist en een politieman gaan in 2019 op zoek naar een in de 16e eeuw verborgen schat van een klooster, maar er zijn meer kapers op de kust.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Verborgen erfenis van klooster Yesse

 • Zwarte zomer

  M.W. Craven

  Een chef-kok zit gevangen vanwege de verdwijning van zijn dochter als er na zes jaar een jonge vrouw opduikt die beweert die dochter te zijn.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zwarte zomer

 • De laatste coyote

  Michael Connelly

  Een politieman die de sinds zijn kindertijd onopgeloste moord op zijn moeder onderzoekt, ontmoet veel weerstand van machtige personen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De laatste coyote


Boek van de maand

Ibon Martin De dans van de tulpen

Inspecteur Ane Cestero reist af naar de regio om de complexe en hyperintelligente moordenaar in de val te lokken, een moordenaar die de schoonheid, rust en natuur van Urdaibai voor altijd zal veranderen.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken