Meer doen met de computer

Leren

Handig maar ook lastig

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. De Bibliotheek helpt je verder. Met cursussen, workshops en spreekuren voor computers en internet.

Deelname is gratis. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Cursussen

Oefenen met de computer

Digisterker

In de cursus Klik & Tik leer je werken met computers en internet. De cursus is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met computers.
 

Digitale overheid

In de cursus Digisterker leer je omgaan met de websites van de overheid. De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet. 
 

Thuiskompas

Belastingaangifte

Om Thuiskompas te gebruiken is het belangrijk dat je met de computer kunt omgaan. Vind je dat moeilijk? De bibliotheek helpt je op weg.
 

Spreekuur

 • Belastingaangifte 2020

  Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je aangifte? Een expert die meekijkt, helpt met invullen of je vragen beantwoordt. Ook als je geen lid bent.

  Lees meer >

 • Donorregistratie

  Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Wat betekent dit voor jou? Wil je meer informatie of kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze?

  Lees meer >

 • Informatiepunt

  Bij het Informatiepunt Digitale Overheid geven we je informatie over bijvoorbeeld DigiD, belastingen, toeslagen en nog veel meer.

  Lees meer > • Hulp nodig?