Must reads, Monday

Tegenwoordig zijn er erg veel verschillende soorten boeken: romantisch, spannend, interessant, grappig en fantasierijk. We snappen dat je soms door het grote aanbod niet weet waar je moet kijken en daarom helpen wij je graag!

Elke twee weken geven wij jou per genre leesinspiratie, boeken die echt de moeite waard zijn om te lezen. Scroll naar beneden en ontdek welke aanraders wij deze week voor jou hebben.

Oh en vind je het een intersessant boek? Klik dan op reserveer en voor je het weet heb je het boek in handen.

Arnaldur Indriðason Onland

De jonge rechercheur Erlendur onderzoekt twee zaken: een moordzaak die wijst naar de Amerikaanse militaire basis op IJsland en de vermissing van een meisje zo’n 25 jaar geleden.

Reserveer

Diana Gabaldon Outlander

(de reiziger)

Wanneer een vrouw terug in de tijd wordt geplaatst, komt ze terecht in de wereld van de Schotse clans met hun intriges en oorlogen in de 18e eeuw, waar ze zich als buitenstaander moet zien te handhaven.

Reserveer

Heather Morris De tatoeëerder van Auschwitz

Een jonge Joodse man denkt zijn familie te kunnen redden door zichzelf op te offeren, maar wat hij daardoor in Auschwitz moest doen om zichzelf te redden, had niemand ooit kunnen voorzien.

Reserveer

Dave Eggers Het Alles

Een jonge vrouw gaat werken bij de Every, een gigantisch commercieel techbedrijf, en probeert daar met haar uitzonderlijke intelligentie en charme de wereldwijde macht van het bedrijf van binnenuit te ontmantelen.

Reserveer

Lex Paleaux Winterwater

Een jongen groeit op in een streng gereformeerd gezin, met twee oudere broers, in Friesland in de jaren tachtig.

Reserveer

Matt Haig The midnight library

Na een zelfmoordpoging komt een jonge vrouw terecht in een andere dimensie: een soort bibliotheek waarin de boeken haar de kans geven parallelle levens uit te proberen, gebaseerd op andere keuzes dan die ze in haar oorsponkelijke leven heeft gemaakt.

Reserveer