Bibliotheek Emmen eindelijk weer open!

Gepubliceerd op: 14 mei 2021 14:15

Vanaf donderdag 20 mei mogen de vestigingen van Bibliotheek Emmen weer open! Het lenen en terugbrengen van boeken gebeurt dan weer in de Bibliotheek zelf én ook kunnen klanten zelf weer boeken uitzoeken.

Afgelopen woensdag maakte het demissionair kabinet bekend dat bibliotheken toch worden meegenomen in stap 2 van de aangekondigde versoepelingen. Dit houdt in dat, mits de ziekenhuiscijfers het toelaten, de bibliotheken vanaf 20 mei weer geopend zijn.

Bibliotheken gemeente Emmen

Voor Bibliotheek Emmen geldt dat haar vestigingen Emmen centrum, Emmer-Compascuum, Klazienaveen en Nieuw-Amsterdam vanaf 20 mei weer geopend zijn voor publiek. De Bibliotheek stelt ook haar facilitaire diensten weer tot beschikking. De computers, print- en kopieermachines, leestafels, studieplekken en toiletten zijn beschikbaar voor gebruik. 

Maatregelen

In onze bibliotheken gelden uiteraard maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit zijn de regels die ook buiten de Bibliotheek van toepassing zijn evenals de maatregelen van Bibliotheek Emmen. Hier vind je de meest actuele informatie voor iedereen die een bezoek aan onze Bibliotheken wil brengen.