Bibliotheek Emmen centrum tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 18 april 2021 19:39

Vanaf maandag 19 april tot en met zondag 2 mei is de centrale Bibliotheek (vestiging Emmen centrum) gesloten.

Geen reserveringen afhalen

De sluiting hangt samen met enkele coronagevallen op de werkvloer. Om verdere verspreiding tegen te gaan is besloten om voor een periode van twee weken de vestiging in Emmen centrum geheel te sluiten. Dit houdt in dat er tot en met 2 mei geen reserveringen afgehaald kunnen worden.

Alleen Emmen centrum gesloten

De sluiting geldt enkel voor vestiging Emmen centrum. De vestigingen in Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam en Emmer-compascuum blijven geopend voor het afhalen van reserveringen.

Vanaf maandag 3 mei kunnen reserveringen weer worden opgehaald in Emmen centrum.

Online Bibliotheek

Natuurlijk kun je wel gebruik blijven maken van onze digitale diensten zoals e-books, luisterboeken en online cursussen.

Bereikbaarheid Klantenservice

Voor vragen blijft de klantenservice van de bibliotheken telefonisch of per mail bereikbaar.