Gratis ‘Doe- ma- mee- dagen’ in de zomervakantie

Gepubliceerd op: 7 juni 2021 09:20

‘Gedurende 4 weken in de zomervakantie zijn er elke middag op een andere locatie twee activiteiten o.l.v. professionele kunstvakdocenten. ‘Deze Doe-ma-mee-dagen zijn gratis toegankelijk voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar in de gemeente Emmen’.

Drummen, dansen, kunst en techniek

‘De eerste week wordt een drumweek; Peter Deiman van de Drumstudio gaat lekker met de kinderen aan de slag en neemt daarvoor onder andere een echt drumstel mee. De week erna is het dansen geblazen. Onder leiding van docenten van Kim’s Fameschool gaan de voetjes van de vloer en leren de kinderen coole moves. Week 3 is gereserveerd voor beeldende kunst en Karina Pater van Boetiek Creatiek zal de kinderen verassen met diverse materialen voor extra inspiratie om een kunstwerk te maken en last but not least legt Jacqueline Zwiebel van Kreakracht de verbinding tussen creativiteit en techniek. Kortom er is voor elk wat wils en helemaal gratis.’

Samenwerking met De Kunstbeweging

Dit project is een verregaande samenwerking van de Bibliotheek Emmen en De Kunstbeweging. Door de coronacrisis hebben veel kinderen nogal wat leuke activiteiten moeten missen en velen zullen misschien ook niet op vakantie gaan. Daarom organiseren wij komende zomer graag iets extra’s voor deze doelgroep.

Aanmelden

Meedoen is gratis, maar niet vrijblijvend. Het maximum aantal per workshop is 18 kinderen.
Aanmelden kan via onderstaande button.