Op zoek naar een vergader– of cursusruimte, een gezellige plek voor een zakelijk diner of een informeel overleg? Door de centrale ligging in het centrum van Emmen, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en diverse parkeergelegenheden op loopafstand ben je bij de Bibliotheek Emmen aan het juiste adres!

Naast het aanbod van diverse ruimtes welke beschikken over o.a. gratis wifi, whiteboard, beamer en projectiescherm bieden wij ook aanvullende faciliteiten zoals catering en verhuur van apparatuur zoals een podium, geluidsinstallatie en belichting.

Corneillezaal (maximaal 8 personen)

De Corneillezaal is een rustige, afgesloten ruimte op de eerste verdieping van de Bibliotheek Emmen. De zaal biedt ruimte aan maximaal 8 personen en leent zich uitstekend voor informeel overleg of trainingssessies. De ruimte heeft beschikking over een computer, internetaansluiting en flipover.

Huurprijs per dagdeel €35,- excl. BTW

Corneille 1 Corneille 2

Cubyzaal (maximaal 40 personen)

De Cubyzaal is een ruime luxueuze zaal op de begane grond welke ook buiten de openingstijden van de Bibliotheek Emmen te huur is. De zaal die ruimte biedt aan maximaal 40 personen is zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties en lezingen. Naast een beamer, projectiemuur en geluidsversterking is er ook een flipover en internet aanwezig. Een opstelling met stoelen en tafels is mogelijk maar de zaal kan ook leeg worden opgeleverd. Extra’s zoals catering zijn bij te boeken tegen een meerprijs.

Huurprijs per dagdeel €50,- excl. BTW

Cuby 1 Cuby 2

Couperuszaal (maximaal 60 personen)

De Couperuszaal is een ruime zaal die te vinden is op de tweede verdieping van de Bibliotheek Emmen. De ruimte beschikt over een beamer, projectiescherm, geluidsversterking en biedt ruimte aan maximaal 60 personen en is daarnaast voorzien van airco. Dit maakt de ruimte zeer geschikt voor bijeenkomsten, presentaties en vergaderingen. Door de aanwezige lift is de ruimte toegankelijk voor rolstoelen. Extra’s zoals catering, zijn bij te boeken tegen een meerprijs.

Huurprijs per dagdeel €60,- excl. BTW

Couperus 1 Couperus 3

Biebcafé (maximaal 100 personen)

Het Biebcafé is een onderdeel van de Bibliotheek Emmen, maar apart te huur. De van airco voorziene en gezellig ingerichte ruimte met beamer en projectiescherm biedt plek voor maximaal 100 personen en is ideaal voor presentaties, netwerkmeetings (zakelijke) borrels en diners. Door het mobiele podium, verlichting en geluidsversterking is er een mogelijkheid tot kleine performances. Catering behoort hier ook tot een mogelijkheid en is voor een meerprijs bij te boeken.

Huurprijs op aanvraag

Biebcafe 1 Biebcafe 4

Aanvullende faciliteiten

Geluidsinstallatie klein
mobiele geluidsinstallatie (box, dvd/CD speler, beamer)
microfoon(s) (headset, draadloos of vast)

Geluidsinstallatie groot (afname personeel verplicht)
mengtafel
2 boxen
microfoon(s) (headset, draadloos of vast)

Kleine lichtinstallatie (afname personeel verplicht)
2x set van statief met daarop 4 gekleurde lampen, inclusief bedienings- paneel

Mobiel podium
6 meter x 4 meter

Catering op aanvraag (afname personeel verplicht)
koffie/thee/frisdrank
Koud en warm buffet

Ruimte huren?

Voor informatie m.b.t. de beschikbaarheid en de huurvoorwaarden van de ruimtes of een vrijblijvende offerte, kan je contact opnemen met Jan Kuipers op telefoonnummer 0591- 681 444 of stuur een e-mail.