Vestigingen en openingstijden

• Bibliotheek Emmen Bekijk details

De Centrale Bibliotheek van Emmen staat aan het Noorderplein in de nabijheid van bushaltes en parkeerplaatsen. De bibliotheek heeft veel te bieden: een uitgebreide collectie boeken, kranten en tijdschriften en dvd’s. Verder is er een speciale collectie over Emmen en Drenthe. Informatie is ook digitaal op te vragen via internet en databestanden. Via de publiekswijzer kun je digitaal toegang verkrijgen tot collecties van honderden bibliotheken. Op de tweede etage is er een biebcafé. De bibliotheek...

Bekijk details van Bibliotheek Emmen

• Bekijk details van Bibliotheek Nieuw-Amsterdam

• Bekijk details van Bibliotheek Emmer-Compascuum

• Bekijk details van Bibliotheek Klazienaveen

• Servicepunt Emmerhout Bekijk details

Jeugdbibliotheek en servicepunt voor senioren. Voor de senioren staat er een kleine collectie romans en Groot Letter Boeken. Er zijn internetcomputers aanwezig voor het kunnen raadplegen van het digitale aanbod van de bibliotheek.

Bekijk details van Servicepunt Emmerhout

• Servicepunt Erica Bekijk details

Het Servicepunt Erica is gevestigd in 't Schienvat. De bibliotheek Emmen biedt in Erica een leestafel met tijdschriften en het Dagblad van het Noorden, Grote Letterboeken, een ruime collectie romans en een kleine collectie peuterboeken. Reserveringen kunnen hier worden opgehaald.

Bekijk details van Servicepunt Erica

• Servicepunt Schoonebeek Bekijk details

Het Servicepunt Schoonebeek is gevestigd in ‘t Aole Gemientehoes Het biedt in een collectie Grote letterboeken, een collectie romans en een kleine collectie peuterboeken aan.

Bekijk details van Servicepunt Schoonebeek

• Servicepunt Bargeres Bekijk details

Het Servicepunt Bargeres is gevestigd in het Brinkenhoes. De Bibliotheek Emmen biedt in Bargeres Grote Letterboeken, romans, tijdschriften en peuterboeken. Reserveringen kunnen hier worden opgehaald.

Bekijk details van Servicepunt Bargeres

• Bekijk details van Servicepunt Emmermeer

• Servicepunt Nieuw-Weerdinge Bekijk details

Het Servicepunt Nieuw-Weerdinge is gevestigd in de Badde. Het biedt Romans, Grote Letterboeken en een kleine collectie peuterboeken. Reserveringen kunnen hier worden opgehaald.

Bekijk details van Servicepunt Nieuw-Weerdinge