Vacatures

Als je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan, dan is werken in de Bibliotheek zeker iets voor jou! Je werkt voor een boeiende en sterk veranderende organisatie waar samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid centraal staan. Er is een breed aanbod aan functies, kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Actuele vacatures


Vacature Lab coach STROOM

STROOM is een creatief lab voor jongeren van 13-18 jaar op het snijvlak van kunst en techniek. Jongeren kunnen er experimenteren met nieuwe/digitale technieken en hun creatieve/technische vaardigheden ontdekken en ontwikkelen.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een lab coach voor gemiddeld 20-24 uur per week, de uren zijn flexibel in te zetten.


Vacature medewerker marketingcommunicatie

De Bibliotheek Emmen is op zoek naar een creatieve en daadkrachtige: Marketingcommunicatie medewerker (m/v, 24 uur per week)


stagiair(e) marketing & communicatie

Kom bij de Bibliotheek Emmen stage lopen op de marketing & communicatieafdeling! Ervaar wat er achter de schermen gebeurt bij de bibliotheek en doe ervaring op bij een organisatie gericht op jong en oud. Als stagiaire bij de Bibliotheek Emmen werk je mee in een enthousiast en gedreven team en krijg je ruimte om invulling te geven aan je eigen werkzaamheden, zodat je jezelf kan ontwikkelen in de gebieden die voor jou interessant zijn!