Bibliotheek Emmen centrum 3 mei weer open

Gepubliceerd op: 29 april 2021 14:01

Vanaf maandag 3 mei is de centrale Bibliotheek (vestiging Emmen centrum) weer geopend voor het afhalen van reserveringen.

Vanwege enkele coronagevallen op de werkvloer is de centrale Bibliotheek (Emmen centrum) twee weken gesloten geweest. Vanaf maandag 3 mei is de vestiging weer geopend voor leden om hun reserveringen af te halen.

Overige vestigingen zijn wel geopend.

De sluiting gold enkel voor vestiging Emmen centrum. De vestigingen in Klazienaveen, Nieuw Amsterdam en Emmer-compascuum zijn geopend voor het afhalen van reserveringen. De openingstijden van de verschillende vestigingen zijn te vinden op deze pagina.

We bedanken onze klanten, partners, leveranciers en de gemeente Emmen voor de steunbetuigingen, het begrip en geduld.

Bereikbaarheid Klantenservice

Voor vragen is de klantenservice van de bibliotheken telefonisch en per mail bereikbaar.